Sluit je bij ons aan

Het is een uitdaging om aan nieuwe cliënten te komen. Als therapeut heb je constant behoefte aan nieuwe cliënten. Niet zomaar af en toe, maar bij voorkeur elke maand opnieuw. Een deel van deze nieuwe cliënten komt via mond-tot-mondreclame, omdat jij goed werk levert en mensen dit aan elkaar doorvertellen.

Voor velen blijft het echter moeilijk. Anderen voelen zich gewoon niet geschikt om actief op zoek te gaan: ‘Laat mij gewoon behandelen, dat is mijn vak’.

Mijn ontwikkelde websites en online marketingcampagnes zorgen keer op keer voor nieuwe cliënten. Ze geven je een gezicht en een extra visitekaartje online, waardoor je agenda beter gevuld raakt.

De websites die ik creëer voor therapeuten helpen je bij communicatie op het internet met jouw klanten. Ze zorgen ervoor dat jouw praktijk een stem en een gezicht krijgt. Die stem en dat gezicht worden overal gehoord en gezien. Ik zorg ervoor dat cliënten jouw praktijk vinden en klant worden, dit doe ik met behulp van deze en andere websites.

Geen succes, geen kosten
Ik werk op basis van no-cure no-pay, dus je hoeft geen opstartkosten te maken of investeringen te doen. Dat regel ik allemaal voor je!

Heb je interesse om meer cliënten in je praktijk te krijgen? Vul dan het contactformulier in, zodat ik je kan uitleggen hoe ik te werk ga, of klik door naar Adverthijs.nl.