Hypnotherapie Wijk bij Duurstede – Marianne Luijk

Ik wil me graag aan je voorstellen als Marianne Luijk, een enthousiaste therapeut met een eigen praktijk voor psychosociale en hypnotherapie in Wijk bij Duurstede. Bij Therapie Heuvelrug ben ik er om je te helpen bij een breed scala aan vraagstukken en problemen. Of je nu worstelt met angst, stress of andere uitdagingen, ik bied de ruimte waarin jij vrijuit je verhaal kunt vertellen.

Het is belangrijk om helderheid te krijgen over wat er precies speelt, zodat ik jou op maat gemaakte begeleiding kan bieden. Mijn aanpak is praktisch en concreet, gericht op het vinden van haalbare oplossingen samen met jou. Ik reik je ook praktische handvatten aan, zodat je zelf actief aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw situatie.

Hypnotherapie, wat is dat eigenlijk?

Tijdens hypnotherapie breng ik jou in een staat van trance. Je blijft echter de controle over jezelf behouden, terwijl ik je leid naar onbewuste processen. Door toegang te krijgen tot het onbewuste niveau, kunnen we voorbij je denkpatronen gaan en echt bij de kern van jouw probleem komen. Hypnotherapie biedt effectieve manieren om je bewustzijn te vergroten en diepe inzichten te verkrijgen in jouw eigen leven. Wie ben jij als persoon en hoe reageer en handel je? Dit vereist zelfkennis, aangezien we gewoontedieren zijn. We doen vaak dingen die ons niet verder brengen en zelfs schadelijk zijn voor onszelf. Met behulp van hypnotherapie kun je volledig concentreren op je gevoelens en merken welke negatieve patronen losgelaten moeten worden.

Wat gebeurt er tijdens het intakegesprek?

Voordat we beginnen met hypnotherapie willen we elkaar eerst goed leren kennen. Ik hoor graag waar jij tegenaan loopt in het leven en welke klachten je hebt. Jouw informatie is van onschatbare waarde voor de behandeling met hypnotherapie.

Wanneer kan hypnotherapie helpen?

Deze vorm van therapie kan bij veel verschillende klachten uitkomst bieden. Mensen nemen vaak contact met mij op als ze te maken hebben met:

  • Geheugen- of concentratieproblemen
  • Slaapproblemen
  • Depressieve gevoelens
  • Fobieën en angsten
  • Pijnklachten
  • Stress

Als mijn manier van werken je aanspreekt en je actief aan de slag wilt gaan om inzichten te verkrijgen, maak dan een afspraak met mij om jouw persoonlijke reis te beginnen. Zelfs als jouw specifieke klacht niet genoemd wordt, is er een grote kans dat ik je kan helpen. Neem contact op via mijn website.

Wat zijn de kosten voor een afspraak?

Voor een afspraak van 60 minuten hanteer ik een tarief van €110. Dit geldt ook voor de intake.

Je kunt kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan de sessie je afspraak verzetten. Als je te laat bent, worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Mijn praktijkadres: Middelweg West 26A, 3961 NB, Wijk bij Duurstede