Hypnotherapie Westervoort – Jeroen Jansen

Bij klachten is behandelen van de oorzaak doeltreffender dan het aanpakken van alleen jouw klachten. Door het probleem bij de kern aan te pakken, wordt het herstel en de genezing van je lichaam namelijk geactiveerd.

Bij hypnotherapie gaan we door middel van trance hard aan het werk om het bewustzijn over jezelf te vergroten. Je leert hoe jij reageert op je omgeving en wat jouw dagelijkse manier van doen is. Het wordt je duidelijk waarom en hoe je handelt. Dit helpt om bepaalde negatieve patronen los te laten. Eenmaal geholpen bij Hypnotherapie Westervoort ben jij weer in staat om je eigen keuzes te maken.

Zomaar starten met hypnotherapie is echter geen optie. Het is belangrijk om eerst in alle rust met elkaar in gesprek te gaan en jouw problemen uitvoerig te bespreken. Vanuit dit gesprek weet ik wat jouw hulpvraag is en heb ik alle informatie die nodig is om een therapeutische doelstelling vast te stellen. Passend bij wie jij bent, zet ik hiervoor verschillende technieken in bij hypnotherapie Westervoort. Laat mij jou helpen, als je te kampen hebt met:

  • Stress
  • Slaapproblemen
  • Psychosomatische klachten
  • Seksuele problemen
  • Pijnklachten, zoals migraine, reuma of fibromyalgie
  • Concentratie- of geheugenproblemen
  • Sociale en lichamelijke vaardigheden
  • Angsten en fobieën
  • Depressieve gevoelens

Heb jij met andere klachten te maken en twijfel je of hypnotherapie hiervoor kan worden ingezet? Neem dan gewoon even contact op, dan nemen we samen de mogelijkheden door. Met hypnotherapie krijg je inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en de mogelijkheden die jij bezit. Eenmaal vrij van jouw klachten, gaat er een wereld voor je open en weet je jezelf veel beter in de hand te houden tijdens tegenslagen of negativiteit. Door de houvast die dit biedt, weet je na de sessies bij mij tijdig op de rem te trappen.

Neem contact met mij op
Benieuwd of de methode hypnotherapie iets voor jou is? Kom vrijblijvend met mij in contact via mijn website, dan gaan we kijken hoe ik jou zo goed mogelijk kan helpen met je problematiek. Voor het ondergaan van therapie is het belangrijk dat jij je fijn en veilig bij mij voelt. Na de kennismaking bepaal jij of in mij de juiste therapeut vindt om jou te begeleiden in het proces dat jij doorloopt. Is dat het geval, dan gaan we snel starten.

Iris over haar behandeling bij mij:
“Ik vind Jeroen een prettig persoon, hij kan goed luisteren zonder een oordeel te vellen. Tevens is hij in staat om goed de vinger op de pijnplek te leggen op een integere manier en hij heeft gevoel voor humor.”

Tim over zijn behandeling bij mij:
“In de afgelopen maanden ben ik bij Jeroen in behandeling geweest voor klachten die voortkwamen door het prikkelbare darm syndroom.
Ik heb Jeroen leren kennen als een rustige, goede en sympathieke therapeut, die alle ruimte biedt en begrip heeft, om jou je verhaal te laten doen.
Samen hebben we gekeken naar de oorzaak van de klachten. Enerzijds zijn de klachten van lichamelijke aard, maar deels vloeien die ook voort uit mentale klachten zoals stress of piekeren. Zo constateerde we dat de invloed van stress op je darmen heel ver gaat. Je brein en je darmen werken 1:1 samen. Stress zit in je koppie en als je de stress wegneemt, merken je darmen dat ook meteen en worden de klachten minder.
Door middel van de hypnotherapie werd duidelijk welke gebeurtenissen en zaken stress veroorzaken in mijn leven. Toen ik die zaken ging aanpakken en ging veranderen, kreeg ik ook minder stress en dus minder klachten. De invloed van stress en kopzorgen hebben dus niet alleen effect op je mentale maar ook op je fysieke gezondheid.”

Claudia over haar behandeling bij mij:
“Jeroen begeleid je goed met het verwerken van je problemen, of er mee om te gaan. Want sommige dingen kunnen niet opgelost worden, het is een deel van jou geworden. Ik heb er heel veel aan gehad, ik kwam binnen met veel bagage wat ik mee moest dragen, en ik ging na een paar maanden met minder bagage weer naar buiten. Jeroen is echt een aanrader! Ik heb er geen spijt van gehad om deze stap te zetten, het heeft mij zoveel verlichting gegeven. “

Bert over zijn behandeling bij mij:
“Na traumatische gebeurtenissen heb ik hulp gezocht bij Jeroen. Ik ben een gepensioneerde hypnotherapeut en in 5 sessies hebben we samen gewerkt aan de verwerking. Jeroen is heel professioneel, invoelend en zet zijn technieken goed in. En wat voor mij belangrijk was: ik voelde me veilig bij hem. Na een helende en inspirerende therapie kan ik weer verder.”

Hoe werkt hypnotherapie?

Bij hypnotherapie word jij door mij in een ontspannen toestand gebracht om je onderbewustzijn aan te spreken. Maak je geen zorgen, je behoudt te volledige controle. In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd over hypnose.

Dit gebeurt in de vorm van trance. De trance kan zowel licht als matig of diep zijn, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Jouw verbeelding wordt ingezet om je te helpen echt te ontspannen. Tijdens de hypnose of trance stel ik jou meerdere vragen. Doordat dit gebeurt in je onderbewustzijn, leer jij je klachten en gevoelens beter kennen. Dit opent de weg naar begrip. Nu je weet waar ze vandaan komen, is het mogelijk om hiermee aan de slag te gaan.

Wat kost een afspraak bij mij?
Voor een afspraak van 60 tot 90 minuten hanteer ik het bedrag van €125. Dit geld ook voor de intake.

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Mijn praktijkadres: Liemersallee 1, 6931 KH Westervoort