Hypnotherapie Tilburg

Ik begrijp volledig hoe je je voelt. Mijn leven leek perfect aan de buitenkant, maar ik was mezelf verloren in mijn rol als professional, echtgenote en moeder. Door mijn persoonlijke zoektocht heb ik mezelf opnieuw ontdekt door middel van mindfulness, yoga, familieopstellingen, hypnotherapie, regressietherapie, sjamanisme en vrouwelijke energie. Nu heb ik mijn eigen praktijk Hypnotherapie Tilburg.

Na een zware scheiding ontmoette ik mijn huidige partner en verhuisde naar het prachtige Brabant. Daar begon mijn droom: het starten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk.

Laten we samen op deze reis gaan, want ik begrijp het gevoel van controleverlies, vastzitten in patronen en de zoektocht naar een lichtpuntje in de duisternis. Mijn ervaringen zijn geen uitzondering, maar realiteit. Ik sta klaar om jou te begeleiden. Met de tools en kennis die ik bied, kun jij weer de regie nemen over jouw leven en je eigen pad bewandelen.

Stevige basis bij Hypnotherapie Tilburg

Bij Hypnotherapie Tilburg zorg ik voor een stevige basis. Mijn deskundigheid creëert structuur, veiligheid en zekerheid in jouw leven, zodat je een solide basis hebt om op voort te bouwen. Samen ontdekken we wat er werkelijk toe doet voor jou en hoe je dit kunt integreren in alle aspecten van je leven.

Als positieve, ruimdenkende en leergierige therapeut geloof ik in het beste resultaat voor elke persoon. Mijn heldere kijk op de kern van zaken stelt me in staat om jou mee te nemen op het pad van persoonlijke groei.

Hypnotherapie kan effectief zijn bij verschillende klachten, zoals slaapproblemen, depressie, trauma’s, fobieën, angsten, paniekaanvallen, pijnklachten en stress.

Contacteer me voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) bij Hypnotherapie Tilubrg en ontdek hoe ik je kan helpen.

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnose is een indrukwekkende methode die verandering teweegbrengt door het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Ons brein is namelijk gevoeliger voor suggesties wanneer we ontspannen zijn en onze focus gericht is op het onderbewustzijn.

Tijdens een hypnotherapiesessie breng ik je in een diepe staat van ontspanning waarbij jouw onderbewustzijn openstaat voor positieve suggesties en veranderingen. Op deze manier kunnen we negatieve patronen doorbreken en nieuwe gewenste gedrags- en denkpatronen installeren. Dit zal leiden tot vermindering of zelfs verdwijning van de klacht waarmee je bij mij komt.

Ben jij klaar om een positieve verandering in je leven te ervaren? Neem dan vandaag nog contact met me op via het contactformulier.

Als hypnotherapeut ben ik er klaar voor om naar jouw verhaal te luisteren, met oprechte betrokkenheid en empathie. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw doelen, waarbij jij altijd centraal staat.

Neem contact op met Alessandra Janssens de Vroom in Dongen.