Hypnotherapie Tiel – Marianne Luijk

Als het enige meisje in een gezin met vier kinderen heb ik, Marianne Luijk, na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest het roer omgegooid. Zelf zie ik de opleiding tot yogadocent in 2000 als de start van mijn persoonlijke ontwikkeling richting begeleiding en ondersteuning. Ik heb geleerd verbindingen te leggen en pas in mijn werk bij Hypnotherapie Tiel mijn intuïtie toe om jou en andere cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Opleiding en ervaring

De mens is in staat om te blijven groeien en dat inspireerde me dusdanig dat ik diverse opleidingen heb gevolgd, waaronder Hynotherapie, Neurolinguïstisch Programmeren Systemisch werken en Voice Dialogue. Deze technieken hebben elk hun specifieke kenmerken van waaruit in jou kan helpen om grensverleggend te denken en te doen. Sinds 2007 mag ik mij hypnotherapeut noemen.

Tot de kern komen van wie je bent heb ik zelf mogen ervaren. Dat ik dit ook aan jou kan bieden, is iets wat mij enorm stimuleert. Mag ik ook voor jou het verschil maken en je bijstaan in je zoektocht naar jouw authentieke zelf? Bij Hypnotherapie Tiel help ik je met liefde vanuit mijn functie als gediplomeerd therapeut. Al mijn kennis en ervaring zet ik in om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat is hypnotherapie?

Bij hypnotherapie breng ik jou in een staat van trance. Tijdens de sessie heb jij nog steeds de controle over jezelf, maar leid ik je naar onbewuste processen. Door vanuit de onbewuste laag is het mogelijk om je denkpatroon te omzeilen en echt tot de kern van je probleem te komen. Hypnotherapie is een doeltreffende manier om je bewustzijn te vergroten en hierdoor inzicht in je eigen leven te krijgen. Hoe jij reageert en handelt vraagt om kennis van jezelf. Als mens handelen we als gewoontedieren. Dit betekent dat we dingen doen en denken die ons niets brengen en zelfs ten koste gaan van onszelf. Met hypnotherapie ontstaat ruimte on je volledig te concentreren op wat je voelt. Pas als je dat merkt, is het mogelijk om bestaande negatieve patronen los te laten.

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met de hypnotherapie leren we elkaar eerst uitgebreid kennen. Ik hoor graag van je waar je tegenaan loopt in je leven en met welke klachten jij te kampen hebt. Door wat jij me vertelt, heb ik direct een goed beeld van het pijnpunt. De informatie die jij me vertelt, is van grote waarde voor de hypnotherapie behandelingen.

Met welke klachten hypnotherapie inzetten?

Deze vorm van therapie kan bij een groot aantal klachten uitkomst bieden. Vaak nemen mensen contact met mij op als ze te maken hebben met:

  • Geheugen-of concentratieproblemen
  • Slaapproblemen
  • Depressieve gevoelens
  • Fobieën en angsten
  • Pijnklachten
  • Stress

Spreekt mijn manier van werken je aan en wil jij ook actief aan de slag gaan met het verkrijgen van inzichten? Maak dan een afspraak met mij om de reis naar eigen inzicht te starten. Ook als jouw klacht hier niet vermeld staat, is de kans groot dat ik jou toch kan helpen. Neem contact op door het onderstaande contactformulier te gebruiken.

Wat kost een afspraak bij mij?
Voor een afspraak van 60 miuten hanteer ik het bedrag van €110. Dit geld ook voor de intake.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Mijn praktijkadres: Kersenboogerd 3-5 (kamer 1A) Tiel