Hypnotherapie Oosterhout

Ik begrijp volkomen hoe jij je voelt. Ondanks dat mijn leven aan de buitenkant perfect lijkt, ben ik mezelf verloren in mijn rol van professional, echtgenote en moeder. Mijn persoonlijke zoektocht heeft geleid tot een transformatie waarbij ik mezelf herontdekte door middel van mindfulness, yoga, familieopstellingen, hypnotherapie, regressietherapie, sjamanisme en vrouwelijke energie. En nu heb ik mijn eigen praktijk Hypnotherapie Oosterhout.

Na een heftige scheiding ontmoette ik mijn huidige partner en verhuisde ik naar het prachtige Brabant. Daar begon mijn droom: het opzetten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk.

Laten we samen op deze reis gaan, want ik begrijp het gevoel van controleverlies, vastzitten in patronen en de zoektocht naar een lichtpuntje in de duisternis. Mijn ervaringen zijn geen uitzondering maar realiteit, en nu sta ik klaar om jou te begeleiden. Met de tools en kennis die ik bied, kun jij weer de touwtjes in handen nemen over jouw leven en je eigen pad bewandelen.

Een solide basis bij Hypnotherapie Oosterhout

Met mijn expertise breng ik structuur, veiligheid en zekerheid in jouw leven, zodat je een stevige basis hebt om op voort te bouwen. Samen ontdekken we wat er werkelijk toe doet voor jou en hoe je dit kunt integreren in alle aspecten van je leven.

Als een optimistische, ruimdenkende en leergierige therapeut streef ik naar het beste resultaat voor elke individuele persoon. Mijn heldere kijk op de essentie stelt me in staat om jou mee te nemen op het pad van persoonlijke groei.

Hypnotherapie kan effectief zijn bij verschillende klachten, zoals slaapproblemen, depressie, trauma’s, fobieën, angsten, paniekaanvallen, pijnklachten en stress.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) bij Hypnotherapie Oosterhout en ontdek hoe ik je kan helpen.

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnose is een indrukwekkende methode die verandering teweegbrengt door het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Ons brein is namelijk veel vatbaarder voor suggesties wanneer we ontspannen zijn en onze aandacht gericht is op het onderbewuste.

Tijdens een hypnotherapiesessie word je in een diepe staat van ontspanning gebracht waarbij jouw onderbewustzijn openstaat voor positieve suggesties en veranderingen. Dit stelt ons in staat om negatieve patronen te doorbreken en nieuwe gewenste gedrags- en denkpatronen te installeren. Het resultaat hiervan is dat de problemen waarmee je naar mij toe komt zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Ben jij klaar om een positieve verandering in jouw leven te ervaren? Neem dan vandaag nog contact met mij op door het invullen van het contactformulier.

Als hypnotherapeut sta ik klaar om naar jouw verhaal te luisteren, met oprechte betrokkenheid en empathie. Samen zullen we werken aan het behalen van jouw doelen, waarbij jij altijd centraal staat.

Neem contact op met Alessandra Janssens de Vroom in Dongen.