Hypnotherapie Leiden – Juri Hartmann

Ben je op zoek naar positieve veranderingen in je leven? Wil je af van bepaalde gewoonten, angsten, klachten of ongewenste patronen? Ik ben Juri Hartmann en als hypnotherapeut ondersteun ik je op dit pad.

Bij Hypnotherapie Leiden geloven we dat de kracht voor verandering al in jou aanwezig is. Mijn taak is om deze kracht te helpen ontsluiten, zodat jij de positieve verandering kunt bereiken waar je naar verlangt. Specifieke technieken stellen mij in staat om je diep in een staat van hypnose te brengen, waarin je meer openstaat voor suggesties en nieuwe perspectieven.

Hypnotherapie en psychologie

Tijdens mijn universitaire studie tot psycholoog heb ik diverse alternatieve opleidingen gevolgd. Het betrof hier onder andere opleidingen gericht op spiritualiteit, healing en alternatieve therapieën. Ik moet zeggen dat ik hier enorm door werd aangetrokken en het bleek zeer behulpzaam te zijn voor anderen.

Tegelijkertijd besefte ik ook de waarde van de wetenschappelijke benadering die ik tijdens mijn studie had geleerd. Dit bracht mij tot een vraag: “Hoe kan ik deze twee werelden met elkaar verbinden?”

Uiteindelijk kwam ik hypnotherapie tegen. Een vorm van therapie die wetenschappelijk onderbouwd is en in korte tijd aanzienlijke verandering teweeg kan brengen bij cliënten. Bovendien biedt het ruimte voor persoonlijke groei.

Momenteel werk ik zelfstandig in mijn eigen praktijk als hypnotherapeut. En ik ben aangesloten bij het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen. Mijn specialisaties liggen op het gebied van het verbeteren van zelfbeeld, het vergroten van eigenwaarde en het ontwikkelen van veerkracht. Daarnaast ben je bij mij ook welkom voor andere problemen, zoals angst, depressie of trauma.

Neem contact met mij op via het contactformulier om een afspraak te maken of om meer informatie te ontvangen over een behandeling.

Anne Jansen over haar ervaring bij mij:
“Ik heb met Juri een fijne hypnosesessie gehad. Het is een fijn persoon om mee te praten en hij vraagt ook goed door om tot de kern van het probleem te komen.”

Voorgesprek bij Hypnotherapie Leiden

Ik begrijp dat iedereen uniek is en daarom specifieke behoeften heeft. Daarom begin ik altijd met een voorgesprek waarin we samen ontdekken waarom je hypnotherapie zoekt en wat jouw vraag of klacht precies inhoudt. Bij Hypnotherapie Leiden staat altijd jouw wens centraal. Door het voorgesprek krijg je niet alleen meer informatie over je doelen, maar leer je ook wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.

Bij Hypnotherapie Leiden help ik jou met plezier op weg naar positieve verandering in jouw leven. Neem contact op om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen over een behandeling.

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnose is een indrukwekkende methode waarmee via herprogrammering van het onderbewustzijn verandering in gang wordt gezet. Ons brein is namelijk veel gevoeliger voor suggesties wanneer we ontspannen zijn en onze focus gericht is op het onderbewustzijn.

Tijdens een hypnotherapie sessie word je in een diepe staat van ontspanning gebracht waarbij jouw onderbewustzijn openstaat voor positieve suggesties en veranderingen. Dit stelt ons in staat om negatieve patronen te doorbreken en nieuwe, gewenste gedrags- en denkpatronen te installeren. Het resultaat hiervan is dat de klacht waarmee je bij mij komt zal verminderen of zelfs verdwijnen.

Maak een afspraak bij Hypnotherapie Leiden!

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven te ervaren? Neem dan vandaag nog contact met mij op door het contactformulier in te vullen.

Als hypnotherapeut sta ik klaar om naar jouw verhaal te luisteren, met oprechte betrokkenheid en empathie. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw doelen, waarbij jij altijd centraal staat.

Boek vooruitgang met hypnotherapie

Het raakt me altijd als mensen die perfectionistisch zijn naar binnen komen, of mensen die hun eigenwaarde niet kunnen voelen. En later in dezelfde sessie bevinden ze zich in een diepe trance en ik hoor hen met volle overtuiging zeggen: “Ik ben het waard. Ik mag mijn grenzen aangeven, ik laat niet meer toe dat iemand mij pijn doet en ik zal voor mezelf zorgen, uit liefde en compassie.

Hoe geweldig is het dat dit allemaal kan gebeuren in slechts één sessie? Echte vooruitgang boeken en verandering ervaren heeft onschatbare waarde.

Luke Townsend over zijn ervaring:
“Juri proved to be so helpful in my healing process. I felt very safe and he managed to guide me well through releasing some difficult blockages in my earlier years.”

Wat kost een afspraak bij mij?

Voor een enkele afspraak van 90 minuten hanteer ik het bedrag van €210. Wil je liever aan de slag met een kort traject van drie sessies inclusief nazorg en begeleiding dan hanteer ik het bedrag van €525.

Als je vooruitgang boekt binnen een regulier zorgtraject met een therapeut of psycholoog na bijvoorbeeld 5 tot 10 sessies, kunnen de kosten oplopen tot gemiddeld €600-€1100, of zelfs meer. Voor slechts één enkele sessie inclusief nazorg vraag ik €210, en voor een kort traject van drie sessies inclusief nazorg en begeleiding tussen de sessies vraag ik €525. Je ziet al dat het pakket voordeliger is.

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Mijn praktijkadres: Koppenhinksteeg 13, 2351 HX Leiden