Hypnotherapie Gouda – Walter Keyner

Met laagdrempelige begeleiding die gericht is op jou als individu, help ik je graag wanneer je worstelt met stress, burn-out, angsten, fobieën, boosheid, agressie of verslavingsproblematiek. Dit zijn allemaal manifestaties van onderliggende beperkende overtuigingen. Hypnotherapie kan een zeer doeltreffende methode zijn om deze onderliggende beperkende overtuigingen op te sporen en bloot te leggen. Nadat de oorzaak is gevonden, sta ik klaar om je te helpen balans terug te vinden, pijn te verzachten of zelfs te transformeren.

Mijn begeleiding is laagdrempelig en geheel afgestemd op jou als persoon. Jij hebt de regie en samen nemen we de tijd die nodig is. Met rust en vertrouwen sta ik aan je zijde terwijl we antwoorden vinden en belemmeringen opruimen die jouw functioneren in de weg staan. Wanneer jij moeiteloos kunt leven zonder obstakels, zul jij optimaal functioneren en beschikken over de veerkracht om moeilijke situaties aan te pakken.

Paul over zijn ervaring met mij:
“Met zijn humor, opmerkzaamheid en ervaring om het leven anders te beleven, heeft hij mij gerichter op pad gestuurd, en het onbekende te omarmen. Ik waardeerde het dat hij mij ook stimuleerde om verder te kijken, wanneer ik daar behoefte aan had. Dat is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, altijd de vrijheid voelen om nieuwe wegen in te slaan.”

Hypnotherapie voor stress- en burn-outklachten

Wanneer je constant een druk en hectisch leven leidt zonder voldoende momenten van rust, kunnen vervelende gevolgen optreden. Je raakt uitgeput en bent snel geïrriteerd, wat ook negatieve invloed kan hebben op je gezondheid.

Uiteindelijk verlies je het contact met jezelf en concentreer je je alleen nog maar op het werk dat gedaan moet worden, terwijl je er steeds meer tegenop gaat zien. Het draadje begint strakker en strakker te worden totdat het uiteindelijk breekt. Op dat moment voel jij je uitgeput, lusteloos en kom je in een staat van overspannenheid terecht. Het kost veel tijd om te herstellen van een burn-out. In ideale gevallen wil jij voorkomen dat je in dezelfde valkuil stapt en dezelfde problemen opnieuw ervaart.

Hypnotherapie Gouda: praktisch en doeltreffend

Hypnotherapie is een praktische en doeltreffende methode die door veel mensen succesvol wordt toegepast. Tijdens de sessies word jij begeleid naar een diepe ontspanningssfeer, waar we samen onderzoeken wat er precies aan de hand is. In deze staat van diepe ontspanning ben jij ontvankelijker voor suggesties en veranderingen. Hierdoor kun jij mogelijk sneller en gemakkelijker veranderingen bereiken dan met andere methodes.

Je zult ervaren dat je gemakkelijk toegang hebt tot interne hulpbronnen, nieuwe inzichten verkrijgt en negatieve patronen loslaat. Als hypnotherapeut begeleid ik je door middel van suggesties, visualisaties en andere therapeutische technieken om positieve veranderingen te realiseren.

Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke situatie en doelen.

Gids en begeleider

Ik ben jouw tijdelijke gids en begeleider, die samen met jou de complexiteit van het leven verkent. In momenten waarin je leven moeizaam verloopt, is het geruststellend om iemand naast je te hebben die helpt om inzicht te krijgen in de patronen die ten grondslag liggen aan jouw problemen.

Stel je mij voor als een regisseur die een tijdje met je meewandelt. Samen nemen we een kijkje naar scènes uit jouw verleden en ik geef je aanwijzingen om jouw rol beter te kunnen vervullen. Naarmate jij steeds bekwaam wordt in het oppakken van jouw rol in dit grootse theater dat het leven heet, zul je innerlijk evenwichtiger worden en meer voldoening voelen.

Jij bent de acteur en ik ben de regisseur – voor nu dan – want mijn doel is om jou te leren hoe jij zelf de regie kunt nemen over jouw eigen leven. Samen oefenen we en analyseren we de beelden en inzichten die we opdoen. Want het zijn niet alleen woorden, maar juist ook emoties en gevoelens die deze ervaring compleet en buitengewoon maken.

Zodra jij deze vaardigheden hebt ontwikkeld, zul je merken dat er een grotere balans ontstaat en een dieper gevoel van geluk toegankelijk wordt. Op dat moment laat ik je los, omdat jij nu de regisseur bent geworden en de hoofdrol vertolkt in jouw eigen leven. Maar onthoud dat je altijd welkom bent om ondersteuning te krijgen wanneer dat nodig is.

Mirjam over haar ervaring met mij:
“Ik ben je dankbaar voor alle inzichten die je mij hebt gegeven. Ik was mezelf al een aantal jaren kwijt, maar jij hebt me weer laten zien, wie ik in werkelijkheid ben. Je hebt me aangehoord, je hebt me weer in contact gebracht met mezelf, je hebt me laten zien wat ik eigenlijk zelf al jaren in me had. Je liet me huilen, je liet me lachen, ik kwam steeds meer bij mijn kern. Ik leer nog iedere dag en als ik het even moeilijk heb, komen de wijsheden die je mij geleerd hebt, steeds weer bij me terug en kan ik die steeds weer wat makkelijker oppakken.”

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Hypnotherapie Gouda en ontdek hoe ik jou kan helpen om obstakels te overwinnen, emotioneel herstel te bevorderen en in harmonie te komen met jouw diepste verlangens.

Intakegesprek en vervolgsessies
Het Intakegesprek is gratis en duurt ongeveer 60 minuten. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en kijken waar je hulp voor nodig hebt én of ik je daar bij kan helpen. Daarna ben je vrij om wel of niet te kiezen voor coaching.

‍Voor de vervolgsessies geldt een uurtarief van € 90,-/ uur en duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Openingstijden
De praktijk (Molenwerf 1, 2801 PP Gouda) is op alle werkdagen geopend van:
Maandag 9.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 12.00 uur.
Zondag is de praktijk gesloten.