Hypnotherapie Dongen – Alessandra Janssens de Vroom

Mijn naam is Alessandra Janssens de Vroom en als ervaren coach en therapeut ondersteun ik jou bij jouw persoonlijke groei. Samen zullen we obstakels overwinnen, patronen doorbreken en jouw eigen pad naar geluk creëren.

Ik begrijp precies hoe jij je voelt. Ik had een goede baan in de internationale zakenwereld, was getrouwd, had twee kinderen en woonde in een mooi huis. Van buiten leek het alsof ik alles had, maar van binnen voelde ik me verloren. Ik was mezelf kwijtgeraakt.

Een transformatie naar zelfontdekking

Tijdens mijn persoonlijke zoektocht ontdekte ik geleidelijk aan wat werkelijk bij mij paste. Door middel van opleidingen en trainingen op het gebied van mindfulness, yoga, familieopstellingen, hypnotherapie, sjamanisme en vrouwelijke energie vond ik mezelf opnieuw uit en gooide ik het roer om.

Na een pittige scheiding kwam ik mijn huidige partner tegen en verhuisde ik naar het prachtige Brabant. Hier begon mijn droom: het starten van mijn eigen praktijk.

Een leven vol hindernissen

In 2021 werd mijn wereld echter plotseling stilgezet toen mijn jongste zoon op 16-jarige leeftijd uit het leven stapte. Deze tragische gebeurtenis dwong mij om opnieuw koers te bepalen in mijn leven. Het heeft me laten zien waar mijn ware missie ligt: mensen raken en in beweging brengen, zodat zij niet langer het leven leiden voor anderen maar hun eigen pad volgen.

Laten we samen op reis gaan

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat ik maar al te goed weet hoe het voelt om de controle kwijt te zijn. Het gevoel vast te zitten in patronen en volledig de richting kwijt te zijn, zowel mentaal als fysiek. Het is alsof je wanhopig op zoek bent naar een lichtpuntje in de duisternis. En geloof me, ik ben geen uitzondering.

Mijn ervaringen zijn meer dan alleen maar een verhaal, ze zijn de harde realiteit. Zelfs met alle tools die ik tot mijn beschikking heb, kan het soms nog steeds moeilijk zijn. Dus stel je eens voor hoe lastig het moet zijn voor jou zonder die hulpmiddelen. Maar maak je geen zorgen, want ik begrijp wat er gebeurt en ik sta voor je klaar om ermee aan de slag te gaan. Met de tools en kennis die ik je zal geven, kun jij weer de touwtjes in handen nemen en je eigen pad volgen.

Door mijn expertise in te zetten creëer ik structuur, veiligheid en zekerheid in jouw leven, waardoor jij een stevige basis hebt om op te bouwen. Samen gaan we ontdekken wat er echt toe doet voor jou en hoe jij dit kunt integreren in alle facetten van je leven

Persoonlijke groei

Ik ben serieus en gedreven, maar beschik ook over een speelse kant die ervoor zorgt dat de reis naar jouw doelen toch leuk blijft. Samen gaan we door tot jij de gewenste resultaten hebt behaald!

Als therapeut ben ik positief ingesteld, ruimdenkend en leergierig. Ik geloof in het beste resultaat voor ieder individu en werk dan ook met nauwkeurige aandacht aan elke uitdaging die we tegenkomen. Mijn heldere blik op de essentie van zaken stelt mij in staat om jou mee te nemen op weg naar persoonlijke groei.

Bij welke klachten kan hypnotherapie ingezet worden?

Deze vorm van behandeling kan een oplossing bieden bij een breed scala aan klachten. Mensen benaderen mij vaak wanneer zij te maken hebben met:

  • Slaapproblemen
  • Gevoelens van depressie
  • Trauma
  • Fobieën en angsten
  • Pijnklachten
  • Stress

Als je geïnteresseerd bent in mijn werkwijze en actief wilt werken aan het verkrijgen van inzichten, maak dan een afspraak om jouw eigen reis te beginnen. Zelfs als jouw specifieke klacht hier niet genoemd wordt, is er een grote kans dat ik jou toch kan helpen. Neem contact op.

Hoeveel kost een afspraak bij mij?
Voor een sessie van 60 minuten hanteer ik een tarief van €, inclusief de intake.

Je kunt tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos wijzigingen aanbrengen. Als je te laat bent, worden de kosten van de consultatie in rekening gebracht. Verder ben ik internationaal erkend OMNI hypnotherapeut.

Mijn praktijkadres: Pattonstraat 5, Dongen