Hypnotherapie Dongen – Alessandra Janssens de Vroom

Ik ben Alessandra Janssens de Vroom, en als ervaren coach en therapeut ondersteun ik jou bij jouw persoonlijke groei. Samen zullen we obstakels overwinnen, patronen doorbreken en jouw eigen pad naar geluk creëren.

Persoonlijke zoektocht

Ik begrijp precies hoe jij je voelt. Ondanks een schijnbaar perfect leven aan de buitenkant, raakte ik mezelf kwijt in mijn rol als professional, echtgenote en moeder. Mijn persoonlijke zoektocht leidde tot een transformatie waarbij ik mezelf herontdekte door mindfulness, yoga, familieopstellingen, hypnotherapie, regressietherapie, sjamanisme en vrouwelijke energie.

“Ik heb onlangs bij Alessandra een sessie hypnotherapie gehad. Wat een mooie en bijzondere ervaring! Ik was nog nooit in hypnose geweest dus ik vond het wel wat spannend maar Alessandra gaf me het vertrouwen om me er aan over te geven.

Ondanks dat ik (mijn analytische brein) nog niet snap hoe het werkt en wat de link is geweest merk ik wel verschil. Ik ben ‘zachter’ en heb echt het idee dat een ‘klein traumaatje’ uit mijn verleden aangepakt is. Bedankt voor deze fijne sessie!”
Sandra Ogiers- Eventmanager

Anderen raken en in beweging brengen

Na een pittige scheiding kwam ik mijn huidige partner tegen en verhuisde naar het prachtige Brabant Hier begon mijn droom: het starten van mijn eigen praktijk. Echter, in augustus 2021 stond mijn wereld stil toen mijn jongste zoon op 16-jarige leeftijd uit het leven stapte. Deze tragische gebeurtenis dwong mij opnieuw koers te bepalen en mijn ware missie te omarmen: anderen raken en in beweging brengen, zodat zij hun eigen pad volgen.

Laten we samen op reis gaan, want ik begrijp het gevoel van controleverlies, het vastzitten in patronen en de zoektocht naar een lichtpuntje in de duisternis. Mijn ervaringen zijn realiteit en geen uitzondering, maar nu sta ik klaar om jou te begeleiden. Met de tools en kennis die ik je biedt, kun jij weer de regie nemen en jouw eigen pad bewandelen.

Stel je vraag of neem contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) en ontdek hoe ik jou kan helpen.

Stevige basis met hypnotherapie

Door mijn expertise creëer ik structuur, veiligheid en zekerheid in jouw leven, zodat jij een stevige basis hebt om op te bouwen. Samen ontdekken we wat er echt toe doet voor jou en hoe jij dit kunt integreren in alle facetten van je leven.

Als positieve, ruimdenkende en leergierige therapeut geloof ik in het beste resultaat voor elk individu. Mijn heldere blik op de essentie van zaken stelt mij in staat om jou mee te nemen op weg naar persoonlijke groei.

Hypnotherapie kan effectief zijn bij diverse klachten, zoals slaapproblemen, depressie, trauma, fobieën, angsten, paniekaanvallen, pijnklachten en stress. Regressietherapie biedt een unieke benadering om trauma’s en blokkades te verkennen en te helen.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) bij Hypnotherapie Dongen en ontdek hoe ik jou kan helpen.

Wil je actief werken aan inzichten en stappen zetten? Maak dan gelijk een afspraak. Voor een pakket van 3 sessies hanteer ik het tarief van €450. Mocht je liever kiezen voor 6 sessies dan hanteer ik het tarief van €750. Voor een losse sessie reken ik €160.

“Ik kwam uit nieuwsgierigheid bij Alessandra terecht. Ze weet je meteen op je gemak te stellen en goed uit te leggen wat haar werkwijze is, wat je wel/niet kunt verwachten en wat hypnotherapie voor je kan betekenen.
Doordat je goed voorbereid aan de sessie begint is het ook makkelijker om jezelf te ontspannen en over te geven. Heel bijzonder om te merken dat wat je in de sessie doet nog lang nawerkt in positieve zin!
Kortom; zoek je een warme en kundige hypnotherapeut dan raad ik Alessandra van harte aan!”
Renate Aarts – Coördinator BSO

Ik ben systemisch hypnotherapeut en regressietherapeut, internationaal erkend door OMNI en aangesloten bij het CAT collectief.

Openingstijden en adres
Mijn praktijk Hanami4you aan de Pattonstraat 5, Dongen is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Avondsessies en op zaterdag gaan in overleg.