Hypnotherapie Breda

Ik begrijp volledig hoe je je voelt. Ondanks de schijnbaar perfecte buitenkant van mijn leven, ben ik mezelf kwijtgeraakt in mijn rol als professional, echtgenote en moeder. Mijn persoonlijke zoektocht heeft geleid tot een gedaanteverandering waarbij ik mezelf herontdekte door mindfulness, yoga, familieopstellingen, hypnotherapie, regressietherapie, sjamanisme en vrouwelijke energie. En nu heb ik mijn eigen praktijk Hypnotherapie Breda.

Na een heftige scheiding ontmoette ik mijn huidige partner en verhuisde naar het prachtige Brabant. Daar begon mijn droom: het starten van mijn eigen hypnotherapie praktijk.

Laten we samen op deze reis gaan, want ik begrijp het gevoel van controleverlies, vastzitten in patronen en de zoektocht naar een lichtpuntje in de duisternis. Mijn ervaringen zijn realiteit en geen uitzondering, maar nu sta ik klaar om jou te begeleiden. Met de tools en kennis die ik bied, kun jij weer de regie nemen over jouw leven en je eigen pad bewandelen.

Een stevige basis bij Hypnotherapie Breda

Met mijn deskundigheid creëer ik structuur, veiligheid en zekerheid in jouw leven, zodat je een solide basis hebt om op voort te bouwen. Samen ontdekken we wat er werkelijk toe doet voor jou en hoe je dit kunt integreren in alle aspecten van je leven.

Als een positieve, ruimdenkende en leergierige therapeut geloof ik in het beste resultaat voor elke individuele persoon. Mijn heldere kijk op de kern van zaken stelt me in staat om jou mee te nemen op het pad van persoonlijke groei.

Hypnotherapie kan effectief zijn bij verschillende klachten, zoals slaapproblemen, depressie, trauma’s, fobieën, angsten, paniekaanvallen, pijnklachten en stress.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek (30 minuten) bij Hypnotherapie Breda en ontdek hoe ik je kan helpen.

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnose is een indrukwekkende methode die verandering teweegbrengt door herprogrammering van het onderbewustzijn. Ons brein is namelijk veel gevoeliger voor suggesties wanneer we ontspannen zijn en onze focus gericht is op het onderbewustzijn.

Tijdens een hypnotherapiesessie word je in een diepe staat van ontspanning gebracht waarbij jouw onderbewustzijn openstaat voor positieve suggesties en veranderingen. Dit stelt ons in staat om negatieve patronen te doorbreken en nieuwe gewenste gedrags- en denkpatronen te installeren. Het resultaat hiervan is dat de klacht waarmee je bij mij komt zal verminderen of zelfs verdwijnen.

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven te ervaren? Neem dan vandaag nog contact met me op door het contactformulier in te vullen.

Als hypnotherapeut sta ik klaar om naar jouw verhaal te luisteren, met oprechte betrokkenheid en empathie. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw doelen, waarbij jij altijd centraal staat.

Neem contact op met Alessandra Janssens de Vroom in Dongen.